​Tlf: 36 77  55 55   ▪   CVR: 26184444

✓ 100% danskejet virksomhed

✓ 17 års erfaring

✓ Specialister inden for laboratorieudstyr​

80 graders frysere med alarm og intuitiv controller

Hettich Labinstrument ApS sælger og servicerer forskellige former for fryseskabe, herunder minus 80 graders frysere fra Arctiko. Udover minus 80 graders frysere kan vi også levere laboratorieskabe, medicinskabe, blodbankskabe, køleskabe, fryseskabe og kummefrysere.

Vi har med andre ord specialiseret os i at levere sikkert, enkelt og hygiejnisk udstyr til for eksempel hospitaler, sygehuse, lægekonsultationer, tandlæger, laboratorier og plejecentre rundt omkring i landet.

Vælg 80 graders frysere som opretstående eller kumme

​Vi kan levere minus 80 graders frysere som opretstående fryseskabe og som kummefrysere. Fordelen ved de opretstående frysere er, at de kan udnytte pladsen optimalt og samtidig sikrer dig et godt overblik over indholdet.

Mange alarm og overvågningsmuligheder til vores 80 graders frysere

Vores minus 80 graders frysere kan leveres med forskelle former for alarmer. Der er for eksempel talrige tilslutningsmuligheder for eksternt alarmudstyr, således der kan gribes ind ved driftstop. Derved kan I undgå skader på indholdet.

Det kan være nødvendigt med dokumentation af den måde, som du opbevarer dine reagenser og prøver i minus 80 graders frysere. Det kan for eksempel være med sporbarhed ved hjælp af en intuitiv controller. Denne understøtter de sikkerhedsforanstaltninger, der er påkrævet ved sikker opbevaring.

Hør mere om frysere til laboratorier og læger

Hvis du vil høre mere om vores minus 80 graders frysere, herunder vores priser, kan du kontakte Hettich Labinstrument ApS i Hillerød. Du kan skrive til os på info@hettich.dk, eller du kan ringe til os på telefon 36 77 55 55.

Du kan læse mere om 80 graders frysere fra Arctiko på deres hjemmeside.

HETTICH LABINSTRUMENT ApS

CVR:​ 26184444

Telefon: 36 77 55 55

E-mail: info@hettich.dk