​Tlf: 36 77  55 55   ▪   CVR: 26184444

✓ 100% danskejet virksomhed

✓ 17 års erfaring

✓ Specialister inden for laboratorieudstyr​

Arctiko køl og frys til hospitaler, læger og laboratorier

​Hettich Labinstrument ApS sælger og servicerer køle- og fryseskabe fra Arctiko. Vi har i det hele taget specialiseret os i at levere forskellige former for udstyr til hospitaler, lægekonsultationer, laboratorier og industrien, og vi anbefaler Arctiko, hvis der er behov for en sikker og stabil opbevaringstemperatur.

Vi kan blandt andet tilbyde laboratoriekøleskabe, medicinkøleskabe, fryseskabe, kummefrysere og minus 80 graders frysere. Døre kan være hvide eller af rustfrist stål. Desuden kan du vælge glasdøre til køleskabe og til fryseskabe ned til minus 23 grader.

En af fordelene med Arctiko er energiforbruget

​Der er mange fordele ved køl og frys fra Arctiko, hvor den ene er det lave energiforbrug, men også muligheden for modeller, der er ergonomisk optimeret. Desuden er der forskellige alarmmuligheder, herunder talrige tilslutningsmuligheder for eksternt alarmudstyr, så I kan nå at gribe ind, hvis noget går galt med strømmen eller teknikken.

Høj sikkerhed og god dokumentation med Arctiko

​Arctiko kan endvidere levere dokumentation af den måde, som du opbevarer dine reagenser og prøver. Det kan være med sporbarhed ved hjælp af en intuitiv controller, der understøtter alle de sikkerhedsforanstaltninger, som er nødvendige for en sikker opbevaring.

Vi har i det hele taget gode og solide kompetencer inden for vores fagområde og vores udstyr som for eksempel køl og frys fra Arctiko. Dertil kommer, at vi naturligvis tilbyder en god service, konkurrencedygtige priser på Arctiko og hurtig levering fra vores eget lager.

Kontakt os for at høre mere om køl og frys

​Kontakt gerne Hettich Labinstrument ApS i Hillerød, hvis du ønsker flere oplysninger, og hvis du ønsker priser på vores produkter fra Arctiko. Du kan ringe på 36 77 55 55 eller skrive til info@hettich.dk.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Sikre og stabile opbevaringsprodukter! Ring 36 77 55 55

HETTICH LABINSTRUMENT ApS

CVR:​ 26184444

Telefon: 36 77 55 55

E-mail: info@hettich.dk