​Tlf: 36 77  55 55   ▪   CVR: 26184444

✓ 100% danskejet virksomhed

✓ 17 års erfaring

✓ Specialister inden for laboratorieudstyr​

Blodbanksskabe med høj sikkerhed fra Arctiko

​Hettich Labinstrument ApS sælger og servicerer blodbanksskabe fra Arctiko. Vi har specialiseret os i at levere sikre, enkle og hygiejniske produkter og udstyr til blandt andet prøvetagning og blodprøveopbevaring. Vi leverer i den forbindelse blodbanksskabe til hospitaler, sygehuse, lægekonsultationer, laboratorier, plejecentre og blodbanker rundt omkring i landet.

Stabil opbevaring i vores sikre blodbanksskabe

​Sikkerheden er i fokus i Arctikos blodbanksskabe, og derfor har de en stabil opbevaringstemperatur, men de har også et lavt energiforbrug. Arctiko er endvidere certificeret efter ISO 9001 (Quality Management) og ISO 13485-Quality (Management for Medical Devices) og MDD 93/42/EEC class ll a som en ekstra sikkerhed.

Vores blodbanksskabe kan leveres med alarm

Blod er værdifuldt, og derfor kan vi levere en løsning til vores blodbanksskabe, hvor der er alarm, og hvor du kan få dokumentation for opbevaringen. Det kan være en intuitiv controller, der understøtter de sikkerhedsforanstaltninger, som er påkrævet ved sikker opbevaring

Vi har solide kompetencer inden for produkter til sundhedssektoren, herunder i at vejlede om det rette valg af blodbanksskabe. Dertil kommer, at vi altid leverer en god service og er konkurrencedygtige med vores priser. Samtidig kan du regne med en hurtig levering fra vores eget lager.

Ring for at høre mere om opbevaring af blod

Du kan kontakte Hettich Labinstrument ApS i Hillerød, hvis du vil høre mere om vores blodbanksskabe. Du kan enten ringe til os på 36 77 55 55, eller du kan skrive til vores e-mail, der er info@hettich.dk.

Du kan læse mere om blodbanksskabe fra Arctiko på deres hjemmeside.

HETTICH LABINSTRUMENT ApS

CVR:​ 26184444

Telefon: 36 77 55 55

E-mail: info@hettich.dk