Mini Collect​

Kapillærprøvetagning med mikroprøver - MiniCollect®

Hettich Labinstrument ApS er leverandør af blodprøvetagningsrør til kapillærprøvetagning også kaldet mikroprøver til industrien i hele Danmark. De produceres af Greiner Bio-One under navnene MiniCollect® og MiniCollect® Complete.

Disse blodprøvetagningsrør, samt fem typer af lancetter, udgør et komplet system til kapillær/mikroprøvetagning. ​Vores blodprøvetagningsrør er det ideelle valg for opsamling, transportering og analysering af kapillærblod.

Mikroprøverør fra Greiner Bio-One har indbygget skovl og en stor åbning. Dette sammen med en stor rørdiameter giver en nem opsamling af de kostbare bloddråber og en bedre blanding med additiverne.

Benyttes MiniCollect® complete eller et bærerør til MiniCollect® rør kan disse transporteres med pneumatiske transportsystemer og passer direkte i de fleste centrifuger. De anvendte propper er gennemtrængelige, så rørene kan anvendes direkte på diverse analysemaskiner.

​Benyt MiniCollect® eller MiniCollect® Complete

Vi tilbyder rørene MiniCollect® og MiniCollect® Complete rør i op til 13 varianter. MiniCollect® røret kan monteres i et 7,5 cm højt bærerør.

MiniCollect® Complete er ca. 8,5 cm højt og er et samlet MiniCollect® rør og bærerør.​​

Alt efter additivtilsætningen er propfarverne på rørene forskellige og alle overholder ISO standarden 6710. Rørene tilbydes med volumen fra 0,25 ml til 1 ml. Serumrør og Li Heparin rør tilbydes ligeledes med gel.

​Alle blodprøvetagningsrør er fremstillet af polypropylen.

​MiniCollect® rørene har en plan bund, hvilket gør det muligt at stille røret på bordet.

​Vi kommer meget gerne og demonstrerer brugen af MiniCollect®.

​Kontakt os for at høre mere om vores produkter og kapillærprøvetagning

Er du interesseret i at vide mere om mikroprøver eller kapillærprøvetagning?

Så er du mere end velkommen til at kontakte Hettich Labinstrument ApS ved at ringe til os på telefonnummer 36 77 55 55, eller sende en e-mail på info@hettich.dk. Vi ser frem at høre fra dig.

Læs mere om kapillærprøvetagning lige her på Greiner Bio-Ones hjemmeside.