​Tlf: 36 77  55 55   ▪   CVR: 26184444

✓ 100% danskejet virksomhed

✓ 17 års erfaring

✓ Specialister inden for laboratorieudstyr​

Laboratoriekøleskab og medicinkøleskab fra Arctiko

​Hettich Labinstrument ApS er leverandør af produkter fra Arctiko, og derfor har vi det rette laboratoriekøleskab eller medicinkøleskab til alle hospitaler, lægekonsultationer, laboratorier og plejecentre i hele landet.

Medicin- og Laboratoriekøleskab med lavt forbrug

​Et laboratoriekøleskab eller medicinkøleskab fra Arctiko har en stabil opbevaringstemperatur. En særlig fordel ved et laboratoriekøleskab fra Arctiko er det lave energiforbrug. Dertil kommer, at vi har modeller, der er ergonomisk optimeret. Arctiko er naturligvis certificeret efter ISO 9001 (Quality Management) og ISO 13485-Quality (Management for Medical Devices).

Få dokumentation for opbevaring i et laboratoriekøleskab

Der er forskellige alarmmuligheder, hvis det er nødvendigt. Det er endvidere muligt med en løsning, hvor du kan få dokumentation for din opbevaring i et medicinkøleskab. Det kan være en sporbarhed ved hjælp af en intuitiv controller, der understøtter de sikkerhedsforanstaltninger, som er påkrævet ved en sikker opbevaring.

Vi har solide kompetencer inden for vores fagområde med produkter til sundhedssektoren, herunder i at vejlede om det rette valg af et laboratoriekøleskab. Dertil kommer, at vi tilbyder en god service med konkurrencedygtige priser på alt fra Arctiko.

Ønsker et nyt laboratoriekøleskab eller medicinkøleskab

Du kan kontakte Hettich Labinstrument ApS i Hillerød, såfremt du ønsker at bestille et laboratoriekøleskab eller medicinkøleskab. Du kan enten ringe til os på 36 77 55 55, eller du kan skrive til os på info@hettich.dk. Vi kan naturligvis tilbyde en hurtig levering fra vores eget lager.

Læs mere om dit næste laboratoriekøleskab fra Arctiko på deres hjemmeside.

​Få et gratis og uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HETTICH LABINSTRUMENT ApS

CVR:​ 26184444

Telefon: 36 77 55 55

E-mail: info@hettich.dk