Sænkningsudstyr​

Sænkningsudstyr​ produceres i plast for øget sikkerhed

Hos Hettich Labinstrument ApS sælger vi sænkningsudstyr fra Greiner Bio-One, der blandt andet anvendes på laboratorier og hospitaler. Serien omfatter racks til manuel aflæsning samt 3 typer automatiske aflæsere. Vi sælger vores produkter til virksomheder i hele Danmark.


For os er det vigtigt at sælge produkter af høj kvalitet, hvorfor sænkningsrørene i vores sænkningsudstyr er fremstillet i plast. Dette gør sænkningsudstyret kvalitetssikret for alle potentielle brugere.

Professionelt og automatiseret sænkningsudstyr sælges

Rørene kan placeres simultant i det automatiske udstyr, og resultat vises efter 15 eller 30 min. Alle resultater korreleres til en 1 times Westergren værdi ved 18 °C, som er standardmetoden i henhold til CLSI (Clinical and Laboratory Standards Institute).

De automatiske aflæsere kræver minimal vedligehold, og der medfølger 3 funktionskontroller.

Interesseret i at vide mere om vores produkter?

Såfremt du er nysgerrig på at vide mere om vores sænkningsudstyr, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os på telefonnummer 3677 5555 eller e-mail info@hettich.dk

Vi står parate til at yde den bedste service for dig, så du ikke går herfra med uløste spørgsmål omkring sænkningsudstyr.

Læs mere her på Greiner Bio-Ones hjemmeside.