Sterilisator​

Sterilisator til nem og sikker sterilisering

Hettich Labinstrument ApS har blandt andet specialiseret sig i udstyr til sterilisering, og derfor kan vi levere en brugervenlig og effektiv sterilisator til hospitaler, laboratorier, lægekonsultationer, tandlæger og industrien i hele Danmark. 

Formålet med vores sterilisator er at gøre de daglige rutineopgaver lettere og sikrere, men naturligvis er hovedformålet at sterilisere det relevante udstyr.

Du kan vælge et skab som sterilisator

​Der er forskellige muligheder for en sterilisator, og det kan for eksempel være et varmeskab fra Memmert, der kan udføre opgaver som tørring, opvarmning, aldring, sterilisering, hærdning, opbevaring og burn-in-test med en temperatur på op til 250 °C. Der er plads til mellem 32 l og 749 l, og der er mulighed for logning og dokumentation.

En anden form for en sterilisator er en universalovn U, der kan varme mellem 20 °C og 300 °C. Den har en høj præcision og en nem betjening, og du kan vælge mellem single display og twin display, ligesom du kan få det med eller uden ventilator.

Vores Sterilisator SN/SF er en dedikeret varmluftssterilisator

​Sterilisator SN/SF er en varmluftssterilisator, som er dedikeret til sterilisering, og den har en SetpointWAIT-funktion, der sikrer, at programmet kun fortsætter, når den nominelle temperatur er nået. Derved opnår du en optimal sikkerhed for en korrekt sterilisation.

Denne SetpointWait-funktion kan endvidere anvendes med en ekstra, frit indstillelig Pt100-temperatursensor, således steriliseringen først begynder, når den nominelle temperatur er nået på alle målepunkter. Denne sterilisator er ideel, hvis du har brug for depyrogenation.

Kontakt os for flere løsninger til sterilisering

​Kontakt gerne Hettich Labinstrument ApS på telefon 36 77 55 55 eller på info@hettich.dk, hvis du vil bestille en sterilisator. Du kan læse mere om sterilisatorer på Memmerts hjemmeside.​

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller nærmere information om sterilisator til laboratorier? Udfyld kontaktformularen herunder og vi ringer dig op hurtigst muligt. ​​​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt