​Urinopsamling

Urinopsamling-systemer til sundhedssektoren

Hettich Labinstrument ApS er forhandler af systemer til urinopsamling for virksomheder i hele Danmark. Vi har valgt Vacuette® fra Greiner Bio-One i Østrig som vores producent af systemer til urinopsamling. 

Vores kunder er primært laboratorier, hospitaler, sygehuse, lægekonsultationer og andre i sundhedssektoren, der har brug for et urinopsamlingssystem.

​Sikker urinopsamling, opbevaring og transport

​Vacuette er et lukket vakuumsystem til en enkel, hygiejnisk og sikker opbevaring og transport af urinprøver. Vores urinopsamling består af et vakuumrør i plast, der har en prædefineret trækvolumen, en overføringsenhed og en urinbeholder.

Sterile rør og prædefineret trækvolumen til urinopsamling

​Der er mange fordele ved vores system til urinopsamling, herunder at det reducerer spild og optimerer hygiejnen, fordi systemet er lukket. Det gør samtidig transporten nem og sikker. 

Dertil kommer den præanalytiske standardisering, eftersom rørene er sterile og trækvolumen er prædefineret. Rørene findes enten med eller uden tilsætning (borsyre) samt med konisk eller rund bund.​

Vacuettes urinopsamling er med andre ord effektiv og omkostningsbesparende, fordi prøvematerialet kan opsamles, opbevares, sendes og analyseres i det samme rør. Derudover tilbyder vi en god service med konkurrencedygtige priser, ligesom vi altid har hurtig levering fra vores eget lager.

Kontakt os for at høre mere om Vacuettes urinsystem

​Du kan kontakte Hettich Labinstrument ApS, hvis du vil høre mere om urinopsamling, og hvis du ønsker priser på Vacuettes urinsystem. Du kan ringe til os på telefon 36 77 55 55, eller du kan sende en e-mail til info@hettich.dk.

For yderligere inspiration, se mere på Greiner Bio-Ones hjemmeside:​