Centrifuger

Centrifuger til læger og laboratorier

Hettich Labinstrument ApS kan tilbyde en effektiv centrifuge fra Hettich til hospitaler, læger, laboratorier og industrien i hele Danmark.​

Alt fra lille laboratorie centrifuge til gulvcentrifuge​

Lille og kompakt laboratorie centrifuge

​Vi kan for eksempel tilbyde en let og kompakt laboratorie centrifuge, der kræver minimal plads. Centrifugerne er velegnede til mindre prøvemængder, hvorfor de er praktiske for dyrlæger, lægekonsultationer og lignende. Hvis du ønsker en høj ydeevne, kan EBA 200 klare 6000 RPM svarende til 3.461 RCF.

Effektiv laboratorie centrifuge til mikrorør

Disse laboratorie centrifuger har en unik ydeevne med en høj hastighed, således den kan adskille små blandinger inden for blandt andet molekylær biologi, mikrobiologi og genetisk forskning, ligesom den kan adskille lipid. Centrifugal acceleration op til 31.000 x g er muligt, og du kan centrifugere mellem 12 og 48 mikrorør per kørsel (afhængig af rotorvalg). Vi kan tilbyde et bredt rotorprogram, og du kan også få bio-containment-låg.​

Centrifuge til laboratorier

​Her er tale om robuste og holdbare laboratorie centrifuger, der kan rumme næsten enhver type eller størrelse af centrifugerør, ligesom de kan generere den nødvendige centrifugalkraft. Du kan vælge en centrifuge i enhver kapacitet og ydeevne. Du kan få skræddersyet den laboratorie centrifuge der passer til dine ønsker i forhold til kapacitet og ydeevne. Kontakt os, så vi kan finde den bedste løsning til dig. Laboratorie centrifugerne i denne kategori er blandt de mest anvendte inden for hospitalslaboratorier, industri, forskning og madlavning.

​Gulvcentrifuge til store mængder af prøver

En gulvstående centrifuge er en stor volumen-enhed, der bruges til at behandle store mængder af prøver og større prøveglas i high-throughput-miljøer. Denne form for centrifuge er ideel til kliniske laboratorier, blodbanker og laboratorier i den farmaceutiske industri. Rotanta 460 findes både som gulv- og bordmodel. Den har en stor kapacitet og kan centrifugere op til 196 almindelige prøverør (13x75-13x100) på en gang.

Automatisk celle-vaskecentrifuge

Med en Rotolavit centrifuge kan arbejdsintensive faser udføres fuldautomatisk, bekvemt og pålideligt. Du kan også anvende denne form for celle-vaskeanlæg til antistof-søgning og differentiering.

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om vores centrifuger, eller ønsker du en konktret pris?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 77 55 55 eller på info@hettich.dk for at bestille en centrifuge.