Skip to main content
  • centrifuge
    service

Danmarks førende indenfor centrifugeservice, vedligeholdelse og akut reparation

Omhyggelige, Engagerede og Løsningsorienterede

Specialisering i Centrifuger Hos Hettich er vi stolte af at være specialiserede i servicering af centrifuger. Vores team af serviceteknikere er ikke kun certificerede i centrifugeservice, men bringer også en dybdegående forståelse og passion til deres arbejde.

Vores Ekspertise:

  • Certificerede Teknikere: Vores teknikere hos Hettich er certificerede og har en omfattende viden om centrifuger, hvilket sikrer høj kvalitet og pålidelighed i vores service.
  • Over 40 Års Erfaring: Vi har mere end 40 års erfaring inden for feltet. Der findes ikke en centrifuge, vi hos Hettich ikke har kendskab til.
  • Kvalitet & Miljø: Vores Hettich service er ISO 9001 & ISO 14001 certificeret. Vi sikrer, at vores service ikke kun lever op til de højeste standarder for kvalitet, men også tager hensyn til miljøet.
  • State-of-the-Art Udstyr: Vi hos Hettich bruger certificeret kalibreringsudstyr for at sikre præcision og effektivitet i vores arbejde.
  • Dokumentation: Vores omfattende dokumentation hos Hettich sikrer, at du overholder alle sikkerheds- og sundhedsmæssige krav.

Lovpligtigt Årligt Eftersyn

Ifølge BEK nr. 428 af 5. april 2022 er det lovpligtigt at få foretaget et årligt eftersyn af centrifuger. Vores eftersyn hos Hettich sikrer ikke kun overholdelse af disse lovkrav men forlænger også centrifugernes levetid og forbedrer prøveresultaterne.

Vores Kunder

Hettich tilbyder centrifugeservice til hospitaler, dyrlæger, lægekonsultationer, tandklinikker, laboratorier, industrien og andre erhverv over hele Danmark.

Forebyggende Centrifugeservice

Vores service hos Hettich fokuserer på forebyggelse og omfatter en række kontrolpunkter, der sikrer drift og forlænger instrumentets levetid. Vi forstår, at selv centrifuger af høj kvalitet kan opleve fejl, og derfor er løbende service essentiel.

Medarbejdernes Kompetencer

Kvaliteten af vores service afspejler sig i vores medarbejderes kompetencer hos Hettich. Vi investerer i løbende efteruddannelse af vores teknikere, hvilket sikrer, at de altid er opdaterede med de nyeste procedurer og teknologier.

Skræddersyet Service

Vi tilbyder skræddersyede servicepakker hos Hettich, der passer præcist til dine behov, herunder garantiservice, lovpligtige eftersyn, forebyggende vedligeholdelse og akut service.

Overvejer du en Serviceaftale?

Optimer din centrifuges ydeevne og driftssikkerhed med en serviceaftale fra Hettich. For at sikre at dit laboratorieudstyr altid er i topform, tilbyder vi skræddersyede serviceaftaler, der matcher dine behov. Lær mere om fordelene ved en serviceaftale med Hettich.

Kontakt Os

Er du interesseret i centrifugeservice fra Hettich? Kontakt os på 36 77 55 55 eller send en e-mail til info@hettich.dk for et uforpligtende tilbud.

Ønsker du at blive ringet op?

Gratis og uforpligtende vejledning i hvilken centrifuge du skal bruge