Centrifugeservice, vedligeholdelse og akut reparation

Hettich Labinstrument ApS tilbyder centrifugeservice for hospitaler, dyrlæger, lægekonsultationer, tandklinkker, laboratorier, industrien og andre erhverv i hele Danmark. Vi kan blandt andet udføre den årlige centrifugeservice i henhold til arbejdstilsynets rekommandationer.​

Vores centrifugeservice har fokus på forebyggelse

​Vores centrifugeservice har endvidere fokus på en række forebyggende kontrolpunkter, der skal sikre driften og øger instrumentets levetid. Centrifugeservice handler med andre ord om at bidrage til en forbedret økonomi. 

Centrifuger af høj kvalitet har færre fejl, men det er umuligt at undgå risikoen for fejl, og derfor er det nødvendig med en løbende service med henblik på eventuel fejlopretning.

Medarbejdernes kompetencer afspejler sig i kvaliteten

Kvaliteten af centrifugeservice og al anden teknisk service afhænger i høj grad af den enkelte medarbejders kompetencer og uddannelse. Derfor efteruddanner vi løbende vores serviceteknikere, således de hele tiden er opdaterede med alle relevante procedurer fra de respektive producenter. Det er med andre ord vigtigt for os at kunne tilbyde en god service til konkurrencedygtige priser.

Vi kan tilbyde en skræddersyet centrifugeservice

Vi står altid klar til at rykke ud til dig, ligesom vi kan skræddersy din service af centrifuge, der passer præcist til dine behov. Vi kan samlet set varetage garantiservice, lovpligtige eftersyn, forebyggende vedligeholdelse og akut service.

Kontakt Hettich Labinstrument ApS, såfremt du har brug centrifugeservice og ønsker et tilbud. Du kan ringe på telefon 36 77 55 55, eller du kan henvende dig skriftligt ved at sende en e-mail til info@hettich.dk, hvorpå vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Ønsker du at blive ringet op?

Gratis og uforpligtende vejledning i hvilken centrifuge du skal bruge

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt