HettCube
​inkubatorer

HettCube – brugervenlige og bæredygtige inkubatorer

Hos Hettich Labinstrument ApS tilbyder vi forskellige former for HettCube inkubatorer og køle inkubatorer. Vi har speciale i salg og service af laboratorieudstyr til virksomheder i hele Danmark.

Hvad er HettCube?

Inkubatorserien HettCube fra tyske Hettich giver et stabilt temperaturmiljø fra 0 til 65 °C afhængig af model og anvendes bl.a. til inkubering af celler til cellevækst.

Modellerne tilbydes med glasdør, så det er nemt at orientere sig om indholdet inden man åbner døren. De har et markant lille ”footprint” i forhold til deres kapacitet, ventilation og god ergonomi med en nem adgang.

Et ekstremt lavt støjniveau ≤ 44 dB(A) giver et godt arbejdsmiljø og et strømforbrug på under 0,05 kWh ved 37 °C sikre dig en bæredygtig enhed af høj kvalitet til gavn for både miljø og økonomi.

HettCube-enhederne opfylder enhederne standarderne DIN EN ISO 9001 og 13485, samt fabrikscertifikat ifølge DIN 12880:2007-05 ved 37 °C.

Kontakt os for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om inkubatorer fra HettCube, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan få yderligere information og inspiration her på hjemmesiden, men ellers er du velkommen til at kontakte os på telefon 36 77 55 55 eller e-mail info@hettich.dk.