Klimaskabe​

Klimaskab fra Memmert med homogen og stabil temperatur

Hettich Labinstrument ApS kan levere et stabilt klimaskab fra Memmert til hospitaler, læger, laboratorier og forskellige former for industri i hele Danmark. Et klimaskab skaber sit eget klima med den rette temperatur og fugtighed, og der er naturligvis en homogen og stabil temperatur- og fugtighedsfordeling i hele skabet.

Ethvert klimaskab fra Memmert opfylder DIN 12 880: 2007-05 og er maksimalt udstyret med sikkerhedsfunktioner.

Konstant klimaskab - HPP

​Et konstant klimaskab (HHP) har en uovertruffen energieffektivitet. Desuden har det en meget lang vedligeholdelsesfri levetid. Det er perfekt til stabilitetstest, konditionering og opbevaring i et kontrolleret miljø.

Den præcise temperaturkontrol fra 0° C til +70° C samt aktive befugtning og affugtning fra 10 % til 90 % RF er særligt tilpasset ICH guidelines, option Q1A stabilitet tests.

Dette klimaskab kan leveres i tre størrelser med eller uden lysmodul.

​Fugtighedsskab - HCP

​Applikationer til fugtskabe (HCP) spænder fra testning af byggematerialer hen over korrosionsafprøvning til biologisk forskning. De findes i tre størrelser.

Du kan vælge rampeprogrammering af temperatur og fugtighed, aktiv fugtstyring mellem 20 % og 95 % RF samt nøjagtig temperaturstyring på op til +90° C. Dette sikrer et kontrolleret, fysiologisk ideelt miljø til simulering af virkelige forhold. Uden fugtighed kan de gå op til +160° C.

Kompressorkølet klimaskab - ICH

Kompressorkølet klimaskab (ICH) fra Memmert skiller sig ud på grund af dets homogene temperatur og fugtighed ved langsigtede stabile omgivelsesbetingelser. Det er specielt designet til at teste farmaceutiske produkter ifølge ICH, Q1A og Q1B option 2, samt lignende globale standarder for stabilitetstest af kosmetik og fødevarer.

Dette klimaskab kan leveres i tre størrelser med eller uden lysmodul.

Klimatisk testkammer - CTC/TCC

Klimatiske testkamre CTC og TTC fra Memmert skaber den perfekte atmosfære til klima- og temperaturtest i overensstemmelse med DIN EN 60068-2-1, 2-2 og 2-3.

Det har en aktiv befugtning og affugtning på 10 til 98 % RH samt præcis temperaturstyring fra -42° C til +190° C (uden fugtighed) med fugtstyring fra +10° C til +95° C. Dette giver en ubegrænset fleksibilitet til kontrolleret materiale- og funktionstest samt ældningstest.

Hør mere om muligheden for et nyt klimaskab

​Ring til os på telefon 36 77 55 55 eller på info@hettich.dk for at høre mere om mulighederne for valg af et nyt klimaskab. Desuden kan du finde yderligere oplysninger om klimaskabe på Memmerts hjemmeside.

Download brochure

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller nærmere information om klimaskab til laboratorier? Udfyld kontaktformularen herunder og vi ringer dig op hurtigst muligt. ​​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt