Skip to main content

Vakuumovn VO29

Memmert Vakuumovn VO29 er en avanceret ovn, der giver nøjagtig temperaturkontrol og pålidelig vakuumfunktion, hvilket gør den ideel til en bred vifte af laboratorieapplikationer. Her er en SEO-venlig beskrivelse af Memmert Vakuumovn VO29 uden punkter:
Memmert Vakuumovn VO29 tilbyder præcis temperaturkontrol og digital elektronisk trykstyring for vakuumtørring ved temperaturer fra +20 til +200 °C. Den har en nøjagtighed på 0,1 °C op til 99,9 °C og 0,5 °C fra 100 °C og derover. Ovnen er udstyret med individuelle Pt100 temperatursensorer for hver termohylde og arbejder i et temperaturområde, der starter 5 °C over omgivelsestemperaturen.
Den digitale elektroniske trykstyring giver mulighed for vakuumindstillinger i området fra 5 til 1100 mbar med et tilladt endeligt vakuum på 0,01 mbar og en maksimal lækagehastighed på 0,01 bar/time. Ovnen har en hastighedsstyret vakuum-pumpe og programmérbar luftindløb for præcis kontrol.
Memmert Vakuumovn VO29 har avanceret kontrolteknologi med justerbare parametre, herunder temperatur (Celsius eller Fahrenheit), tryk (vakuum), programtid og tidspunkter for sommertid/vintertid. Den leveres med TwinDISPLAY kontrolsystem med højtopløselige TFT farvedisplays og flere sprogindstillinger.
Sikkerhedsfunktionerne omfatter mekanisk temperaturafskæringsanordning, AutoSAFETY over- og undertemperaturbeskyttelse og et integreret fejldiagnostiksystem. Ovnen har også visuelle og akustiske alarmer for yderligere sikkerhed.
Memmert Vakuumovn VO29 har en holdbar konstruktion med et indvendigt rum i rustfrit stål, der er let at rengøre og modstandsdygtigt over for korrosion. Den har en volumen på 29 liter med mulighed for at installere op til 2 indvendige hylder.
Den leveres med AtmoCONTROL software på en USB-stick til programmering og datamanagement via Ethernet-interface eller USB-port. Den har en fuldvisningsglasdør med sikkerhedsglas og et tekstureret rustfrit stålkabinet.
Denne pålidelige vakuumovn fra Memmert er ideel til laboratorier, der kræver præcis temperaturkontrol og vakuumforhold for deres eksperimenter og test.

Yderligere detaljer

 • Indstillingspræcision: Op til 99,9 °C: 0,1 / Fra 100 °C: 0,5
  Indstillingsområde for Temperatur: +20 til +200 °C
  Temperatursensor: Temperatur målt gennem 4-leder Pt100 sensor individuelt for hver termohylde
  Arbejdstemperaturområde: Min. 5°C over omgivelsestemperatur op til +200°C

 • Justérbare Parametre: Temperatur (Celsius eller Fahrenheit), tryk (vakuum), programtid, tidszoner, sommer-/vintertid
  Sprogindstilling: Tysk, Engelsk, Spansk, Fransk, Polsk, Tjekkisk, Ungarsk, Italiensk
  ControlCOCKPIT: TwinDISPLAY. Adaptiv multifunktionel digital PID-mikroprocessorcontroller med 2 højopløselige TFT-farvedisplays.
  Timer: Digital baglæns tæller med måltidsindstilling, justerbar fra 1 minut til 99 dage
  Funktion SetpointWAIT: Processen starter ikke før den indstillede temperatur er nået

 • Interface: Ethernet LAN, USB
  Dokumentation: Program gemt i tilfælde af strømsvigt
  Programmering: AtmoCONTROL software på USB-stik til programmering, styring og overførsel af programmer via Ethernet-interface eller USB-port

 • Temperaturkontrol: Mekanisk temperaturbegrænser TB, beskyttelsesklasse 1 i henhold til DIN 12880 for at slukke for opvarmningen ca. 10°C over nominel temperatur
  AutoSAFETY: Yderligere integreret over- og undertemperaturbeskyttelse “ASF”, automatisk følger indstillet værdi ved en forudindstillet tolerancemargen, alarm ved over- eller undertemperatur, opvarmning slukkes ved overtemperatur, kompressor ved undertemperatur
  Autodiagnostisk System: Integreret fejldiagnostik for temperaturkontrol
  Alarm: Visuel og akustisk

 • Værkskalibreringscertifikat: For +160°C ved 20 mbar tryk for hver leveret termohylde sammen med vakuumovnen
  Interne Dele: 1 termohylde af aluminium, materiale 3.3547 (ASTM B209) med integreret storfladeopvarmning
  Rustfrit Stål Indvendigt: Hermetisk svejset rustfrit stål indre af yderst korrosionsresistent rustfrit stål, materiale 1.4404
  Interiør: Yderligere indvendige monteringer af rustfrit stål, materiale 1.4404 (aftageligt til rengøring), bestående af montering på siderne med føringsskinner til termohylder og på toppen (diffusor) for at undgå turbulens ved luftning
  Volumen: 29 liter
  Dimensioner: B(A) x H(B) x D(C): 385 x 305 x 250 mm
  Maks. Antal Interne Dele: 2
  Maks. Belastning af Kammer: 40 kg
  Maks. Belastning pr. Intern Del: 20 kg

 • Omgivelsestemperatur: +5 °C til +40 °C
  Opsætning: Afstanden mellem væggen og bagsiden af kammeret skal være mindst 15 cm. Afstanden fra loftet skal ikke være mindre end 20 cm, og sidenes afstand fra væggen skal ikke være mindre end 8 cm.
  Luftfugtighed rh: Maks. 80 %, ikke-kondenserende
  Overspændingskategori: II
  Forureningsgrad: 2

 • Transportinformation: Apparaterne skal transporteres opretstående
  Toldtarifnummer: 8419 8998
  Oprindelsesland: Forbundsrepublikken Tyskland
  WEEE-Reg.-Nr.: DE 66812464
  Dimensioner ca. inkl. karton: B x H x D: 660 x 870 x 590 mm
  Nettovægt: Ca. 55 kg
  Bruttovægt karton: Ca. 76 kg

 • Dør: Fuld-syn glasdør, indvendigt fjederbelastet, 15 mm tykt glaseret panel i sikkerhedsglas, udvendigt med anti-splitter skærm
  Dimensioner: B(D) x H(E) x D(F): 550 x 607 x 400 mm (D +38mm dørhåndtag)
  Kabinet: Bagside zinkbelagt stål

Testmærkater