Vacuette fra Greiner Bio-One til blodprøvetagning

Hettich Labinstrument ApS fører en lang række forskelligt udstyr til hospitaler, forskning og industri i hele Danmark, herunder Vacuette fra Greiner Bio-One, der er rør til indsamling af blodprøver. Disse prøvetagningsrør bliver kaldt Vacuette Blood Collection Tubes.

Greiner Bio-One er et førende medicinalteknologisk firma

​Greiner Bio-One er en international medicinalteknologisk virksomhed, der består af en række fokusområder, som for eksempel at udvikle systemer til indsamling af menneskelige og veterinære prøver. Formålet er at gøre de daglige rutineopgaver på hospitaler, på sygehuse, i laboratorier og i lægekonsultationer mere enkle og mere sikre.

Du opnår en sikker og hygiejnisk proces med Vacuette

Vacuette Blood Collection Tubes er lavet af plast, hvilket øger sikkerheden for brugeren. Der benyttes en særlig PET-plast, fordi det er lige så gennemsigtigt som traditionelt glas. Greiner Bio-One har med andre ord gjort prøvetagning af blod til en mere sikker og hygiejnisk proces, og.hvorfor VACUETTE produkterne i dag har en betydelig markedsandel.

De fleste Vacuette Blood Collection Tubes indeholder særlige additiver, der sikrer det rigtige prøvemateriale til de specifikke analyser.. De pålidelige resultater og den simple brug gør Vacuette fra Greiner Bio-One til et populært valg. Alle rør fra Greiner Bio-One er naturligvis forsynet med CE-mærket.

Kontakt os for at bestille Vacuette fra Greiner Bio-One

Du kan kontakte Hettich Labinstrument ApS i Hillerød på telefon 36 77 55 55, hvis du ønsker at bestille Vacuette fra Greiner Bio-One. Du er også velkommen til at skrive til os på info@hettich.dk, hvis du har spørgsmål til vores produkter.​

Download brochure