​Varme- & tørringsovne

Hettich Labinstrument ApS har et stort udvalg af enhver form for varmeskab, tørringsovn og inkubator (incubator) fra Memmert, som vi sælger til firmaer i hele Danmark. Du kan finde specifikationer på en inkubator længere nede på siden.

​Inkubator (incubator) og varmeskab funktioner

Tørringsovn og varmeskab

​Opgaver som tørring, opvarmning, aldring, sterilisering, hærdning, opbevaring eller burn-in-test kræver et varmeskab. Disse opgaver kan udføres med et effektivt varmeskab fra Memmert. Vi bevæger os fra 32 l op til 1060 l, og et varmeskab kan have temperaturer op til 300 °C. Dette varmeskab har mulighed for logning og dokumentation.

Universalovn U

​Dette varmeskab kan leveres i otte forskellige størrelser, og en universalovn kan varme mellem 20 °C og 300 °C. Du kan vælge mellem single display og twin display, med eller uden ventilator. Denne form for varmeskab fra Memmert har en høj præcision og en nem/intuitiv betjening.

Gennemgangsovn

Memmerts gennemgangsovn anvendes til blandt andet hærdning eller opvarmning af kabler. Den maksimale temperatur i dette varmeskab er 220 °C, og du kan vælge mellem 600 l og 800 l.

Sterilisator S

SetpointWAIT-funktionen i denne varmluftssterilisator sikrer, at programmet kun fortsætter, når den nominelle temperatur er nået. På den måde opnår du optimal sikkerhed for en korrekt sterilisation. SetpointWait-funktionen kan også anvendes med en ekstra, frit indstillelig Pt100-temperatursensor. Sterilisering starter først, når den nominelle temperatur er nået på alle målepunkter. Dette varmeskab er med andre ord ideelt, hvis du har brug for depyrogenation.

Paraffinovn

Memmerts paraffinovn er et godt og sikkert varmeskab til paraffinbehandling.

Vakuumovn VO

En vakuumovn fra Memmert har en kort opvarmningstid samt en høj præcision af temperatur og turbotørring. Samtidig behandles varme- og iltfølsomme materialer med uforlignelig omhu. Du kan få en særlig styrbar pumpe til installation i det nedre kammer i dette varmeskab. I øvrigt er Memmert den eneste producent på verdensplan, der tilbyder digital trykkontrol​

Afkølet vakuumovn VOcool

Frysetørring, som er den mest almindelige metode til tørring af starterkulturer og probiotika, er meget energikrævende. Desuden vil nogle bakteriestammer ikke overleve nedfrysningen. Men ved hjælp af lav temperatur i dette varmeskab kan ustabile stoffer tørres ved moderate temperaturer over nul grader, uden det forårsager for megen skade på cellestrukturen.

Hør mere om varmeskabe

Kontakt os på tlf. 36 77 55 55 eller info@hettich.dk. Vi er parate til at hjælpe dig.