​Tlf: 36 77  55 55   ▪   CVR: 26184444

✓ 100% danskejet virksomhed

✓ 17 års erfaring

✓ Specialister inden for laboratorieudstyr​

Stasebånd til prøvetagningen af blod

Hettich Labinstrument ApS kan levere stasebånd til blandt andet laboratorier, hospitaler, sygehuse og lægekonsultationer i hele Danmark, der blandt andet har brug for stasebånd til prøvetagningen af blod. Vi har valgt Vacuette® Tourniquet fra Greiner Bio-One i Østrig på grund af den høje kvalitet og deres store ekspertise inden for forskellige former for prøvetagningen af blod.

Vores stasebånd kan desinficeres og rengøres

​Greiner Bio-Ones stasebånd er et latexfrit bånd til flergangsbrug, og de er fremstillet af polyester og lycra. Låsen er fremstillet i polykarbonat og polyoxymethylen, og den kan strammes og løsnes med en hånd. Stasebånd findes også i en børneudgave, der er dekoreret med klovnetegninger og en rød lås.

Stasebåndene til flergangsbrug kan rengøres i desinfektionsopløsninger, der er beregnet til medicinsk udstyr, og disse flergangsstasebånd kan maskinvaskes ved 80 °C.

Vores engangsstasebånd leveres i ruller med perforering

​Båndet af stasebånd til engangsbrug er også latexfrit og er fremstillet i syntetisk gummi. Engangsstasebånd leveres i ruller med perforering mellem hvert bånd, således du nemt kan afrive et enkelt bånd ad gangen. Hvert engangsstasebånd er 45 cm langt og 2,5 cm bredt og er duftfri.

Kontakt os for at høre mere eller bestille stasebånd

​Kontakt gerne Hettich Labinstrument, hvis du vil bestille stasebånd. Du kan ringe til os på telefon 36 77 55 55, men du er også velkommen til at skrive til os på info@hettich.dk. Vi har altid hurtig levering fra vores eget lager, ligesom vi naturligvis har konkurrencedygtige priser.

For yderligere inspiration, se mere på Greiner Bio-Ones hjemmeside.

HETTICH LABINSTRUMENT ApS

CVR:​ 26184444

Telefon: 36 77 55 55

E-mail: info@hettich.dk