Stasebånd​

Stasebånd til prøvetagningen af blod

Hettich Labinstrument ApS kan levere stasebånd til blandt andet laboratorier, hospitaler, sygehuse og lægekonsultationer i hele Danmark, der har brug for stasebånd til prøvetagningen af blod. Vi har valgt Vacuette® stasebånd fra Greiner Bio-One i Østrig, flergangsstasebånd fra Kimetec i Tyskland og engangsstasebånd fra Ningbo i Kina på grund af den høje kvalitet og deres store ekspertise inden for forskellige former for stasebånd.

Vores stasebånd er latexfri

​Begge flergangsstasebånd er latexfrie og fremstillet af polyester og lycra. Låsen er fremstillet i polykarbonat og polyoxymethyle, og de kan strammes og løsnes med en hånd. Stasebånd findes også i en børneudgave, der er blå med mangefarvet spænde.

Stasebåndene til flergangsbrug kan rengøres enten med vask eller med en i desinfektionsopløsninger.

Vores engangsstasebånd leveres enkeltullet eller i ruller med perforering.

​Stasebånd til engangsbrug er også latexfrie og er fremstillet i syntetisk gummi.

Både Greiner Bio-One og Ningbo leverer stasebånd i ruller med 25 stk. med perforering mellem hvert bånd, således der nemt kan afrives et enkelt bånd ad gangen. Båndet fra Ningbo kan desuden leveres som enkeltrullet. Hvert engangsstasebånd er 45 cm langt og 2,5 cm bredt og er duftfri.

Kontakt os for at høre mere eller bestille stasebånd

​Kontakt gerne Hettich Labinstrument, hvis du vil bestille stasebånd. Du kan ringe til os på telefon 36 77 55 55, men du er også velkommen til at skrive til os på info@hettich.dk. Vi har altid hurtig levering fra vores eget lager, ligesom vi naturligvis har konkurrencedygtige priser.

For yderligere inspiration, se mere på Greiner Bio-Ones hjemmeside.